Sådan fik vi penge til en rejse

Jeg er en ung dreng på 16 år som bor hjemme med min mor og far.

Det startede som en normal dag hvor jeg tog i skole, jeg går i 10 klasse og det er sidste dag før sommerferien.

Mig og mine venner tog ud og spillede fodbold som vi normalt gør efter skole, vi spiller typisk i nogle timer.

Det er dejligt især fordi at man glemmer alt om alt og alle, det er kun os og bolden, det kan ikke blive mere hyggeligt.

Normalt går der flere timer før jeg tager telefonen op igen, og det gik der også her, typisk er det bare mine venner som har sendt nogle sjove ting eller andet.

Men jeg får en besked fra min mor hvor der står at de har en overraskelse til mig når jeg kom hjem.

Det var nyt, det sjældent at hun skriver til mig og slet ikke med sådan en besked, så jeg glemte hurtigt alt om at spille videre og skyndte mig spændt hjem.

Da jeg kommer ind ad døren, beder hun og min far mig om at jeg skal sætte mig i sofaen. Her fortæller de mig den gode nyhed at vi skal ud og rejse og at jeg allerede skal begynde og pakke nu.

Jeg blev så glad for nyheden, det kan slet ikke beskrives, det jeg havde regnet med skulle være en kedelig ferie herhjemme, blev nu til en tur til Spanien.

Det var jeg glad for og jeg undrede mig over hvor pengene kom fra, da jeg godt ved at de begge ikke ligefrem har den bedste økonomiske tilstand som det ser ud lige nu.

Men de fortalte mig at de havde taget et lån hos Letfinans.dk for min skyld, fordi at de var stolte over at jeg var klar til gymnasiet nu.

Det er jeg taknemmelig for og det betød også meget for mig.

Artikler

Ravjagten 2022 blev meget lettere

Hvordan bruges en Ravlygte i dagslys ? Når du bruger en Crystal Clear i dagslys kræver det lidt øvelse da Ravjagten her foregår på en lidt anden måde end i mørket hvor du ofte gennemsøger et større stykke strand men i dagslys tænder du først Ravlygten når du befinder dig på et sted, hvor du […]

Read More
Artikler

5 grunde til hypnose mod sukkertrang

Hvorfor skal man bruge hypnose mod sukkertrang, og hvorfor er det vigtigt at behandle? Dettespørgsmål får jeg tit i min hypnoseklinik i Vejle. Og svaret kan være let, men ikke alle tænker over konsekvenserne ved for stort et sukkerindtag. Kroppen har brug for sukker ca. 10% af dendaglige energi skal komme fra sukker, det svare […]

Read More
Artikler

Frækt lingeri er det der gør dit forhold sjovere

Klæd dig frækt og få mere sjov i dit forhold! Et forhold bygger på at man holde af sin partner. Det der dog binder det sammen, er den seksuelle lyst. Hvis ikke den er der, så er man jo bare venner. Dermed skal der også gøres noget for at den forbliver der. Din partner skal […]

Read More