Sådan fik vi penge til en rejse

Jeg er en ung dreng på 16 år som bor hjemme med min mor og far.

Det startede som en normal dag hvor jeg tog i skole, jeg går i 10 klasse og det er sidste dag før sommerferien.

Mig og mine venner tog ud og spillede fodbold som vi normalt gør efter skole, vi spiller typisk i nogle timer.

Det er dejligt især fordi at man glemmer alt om alt og alle, det er kun os og bolden, det kan ikke blive mere hyggeligt.

Normalt går der flere timer før jeg tager telefonen op igen, og det gik der også her, typisk er det bare mine venner som har sendt nogle sjove ting eller andet.

Men jeg får en besked fra min mor hvor der står at de har en overraskelse til mig når jeg kom hjem.

Det var nyt, det sjældent at hun skriver til mig og slet ikke med sådan en besked, så jeg glemte hurtigt alt om at spille videre og skyndte mig spændt hjem.

Da jeg kommer ind ad døren, beder hun og min far mig om at jeg skal sætte mig i sofaen. Her fortæller de mig den gode nyhed at vi skal ud og rejse og at jeg allerede skal begynde og pakke nu.

Jeg blev så glad for nyheden, det kan slet ikke beskrives, det jeg havde regnet med skulle være en kedelig ferie herhjemme, blev nu til en tur til Spanien.

Det var jeg glad for og jeg undrede mig over hvor pengene kom fra, da jeg godt ved at de begge ikke ligefrem har den bedste økonomiske tilstand som det ser ud lige nu.

Men de fortalte mig at de havde taget et lån hos Letfinans.dk for min skyld, fordi at de var stolte over at jeg var klar til gymnasiet nu.

Det er jeg taknemmelig for og det betød også meget for mig.

Artikler

Middags magi: Menuplanlægning for nye kokke

Menuplanlægning: Et nøgleelement i enhver restaurant At være en ny kok kan være udfordrende, især når det kommer til menuplanlægning. Det er ikke bare om at lave mad, men også om at forstå din målgruppe, sæsonens råvarer og hvordan man balancerer smag og præsentation. Menuplanlægning er en kunstform i sig selv, der kræver både kreativitet […]

Read More
Artikler

Gør din hverdag bedre med et Amazfit Smartwatch

I nutidens hurtige verden er effektiv tidsstyring afgørende for succes. Med de teknologiske fremskridt er smartwatches blevet et vigtigt værktøj til at holde sig organiseret og motiveret. Et af de mærker, der skiller sig ud, er Amazfit. I dette blogindlæg vil vi undersøge, hvordan et Amazfit-smartwatch kan revolutionere din hverdag, diskutere nogle populære modeller og […]

Read More
Artikler

Dyk Ned i Underbevidsthedens Kraft – Hypnose som Vejen til Personlig Forvandling

Underbevidstheden er en fascinerende og gådefuld del af vores sind, der spiller en afgørende rolle i vores adfærd, følelser og tanker. Det er som om, den er et skjult reservoir af erfaringer, overbevisninger og minder, der påvirker os på en dybere og mere kompleks måde end vores bevidste sind gør. Men hvad sker der, når […]

Read More