3 fordommene om au pairs

Har du nogen fordomme om au pairer? Det har de fleste mennesker, og i dette blogindlæg vil vi undersøge nogle af de mest almindelige fordomme. Folk tror ofte, at au pair-piger er dovne, uuddannede og kun ude efter gratis kost og logi. Men er det virkelig sandt? Lad os se nærmere på nogle af de mest almindelige fordomme om au pairer, og se, om de holder til at blive undersøgt nærmere.

Fordom nr. 01: Au pairer er dovne

Dette er nok den mest almindelige fordom om au pairer. Folk tror ofte, at fordi au pairer får gratis kost og logi, må de være dovne og uproduktive. Men er det virkelig sandt? Det er min erfaring, at langt de fleste au pairer er hårdtarbejdende og produktive medlemmer af samfund. De udfører deres pligter uden at klage og tager sjældent fri fra arbejde.

Fordom nr. 02: Au pair-piger er uuddannede

En anden almindelig kritik af au pairer er, at de er uuddannede og ufaglærte inden for børnepasning. Dette er måske sandt for nogle au pairer, men bestemt ikke for alle! Mange au pairer har en universitetsuddannelse og har stor erfaring med børnepasning. Faktisk arbejder mange au pair-piger som barnepiger i deres hjemland, før de flytter til udlandet for at blive au pair, fordi de er så dygtige til børnepasning!

Fordom nr. 03: Au pairer vil kun have gratis mad og logi

Dette er en almindelig misforståelse om au pairer. Folk tror ofte, at hovedårsagen for at blive au pair er at få gratis kost og logi. Men det er ikke sandt! Mange au pair-piger har en passion for at rejse, men hovedårsagen til, at de bliver au pair-piger, er at forbedre deres sprogfærdigheder og få værdifuld arbejdserfaring i udlandet.

Og der er mange flere misforståelser. Men det er vigtig, at man ikke dømmer alleover én kam. For at finde den rette au pair kan du kigge på Aufini.com Her finder du profiler fra hele verden, hvor du kan se et stort udvalg af au pairs, som tilbyder sin hjem for at gøre hverdagen lettere for jer.

Artikler

Sådan fik vi penge til en rejse

Jeg er en ung dreng på 16 år som bor hjemme med min mor og far. Det startede som en normal dag hvor jeg tog i skole, jeg går i 10 klasse og det er sidste dag før sommerferien. Mig og mine venner tog ud og spillede fodbold som vi normalt gør efter skole, vi […]

Read More
Artikler

Ravjagten 2022 blev meget lettere

Hvordan bruges en Ravlygte i dagslys ? Når du bruger en Crystal Clear i dagslys kræver det lidt øvelse da Ravjagten her foregår på en lidt anden måde end i mørket hvor du ofte gennemsøger et større stykke strand men i dagslys tænder du først Ravlygten når du befinder dig på et sted, hvor du […]

Read More
Artikler

5 grunde til hypnose mod sukkertrang

Hvorfor skal man bruge hypnose mod sukkertrang, og hvorfor er det vigtigt at behandle? Dettespørgsmål får jeg tit i min hypnoseklinik i Vejle. Og svaret kan være let, men ikke alle tænker over konsekvenserne ved for stort et sukkerindtag. Kroppen har brug for sukker ca. 10% af dendaglige energi skal komme fra sukker, det svare […]

Read More